Deze webwinkel is gesloten

fitness en yoga

Goede voornemens? 3x onmisbare tips voor thuis

Goede voornemens? 3x onmisbare tips voor thuis

Wil je in het nieuwe jaar graag starten met goede voornemens zoals met een gezonde levensstijl? Dit hoeft ook thuis helemaal niet moeilijk te zijn! In dit blogartikel geven wij je 3x tips die onmisbaar zijn voor een gezonde levensstijl, gewoon vanuit huis!

Gezond 2021 toegewenst

Ten eerste willen wij, het team van WarenhuisOnline24 iedereen een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar toewensen! Nu we vaker thuis zullen doorbrengen, zal comfort en gemak nog meer gewaardeerd worden. Ook in het nieuwe jaar zijn wij dan ook gemotiveerd een zorgvuldig geselecteerd assortiment te blijven bieden, voor de hele familie en voor binnen en buiten!

Start met een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl hoeft niet ingewikkeld te zijn. Want met de juiste tools in huis, kun je elke dag gezond bezig zijn. Drie belangrijke pijlers in gezondheid zijn beweging, gezonde voeding en genoeg ontspanning. In dit artikel lees je onze tips hoe je ook thuis kunt sporten, gezonde sappen kunt maken en genoeg ontspanning kunt creëren. Wij maken een gezonde levensstijl gemakkelijk voor iedereen!

Zo lukt jouw work-out en yoga ook gewoon thuis

Al kunnen we nu misschien even niet naar de sportschool, ook thuis kun je jouw favoriete fitness en yoga oefeningen blijven doen. Zorg ten eerste voor een fijne en rustige ruimte in huis waar je niet gestoord zal worden. 

Daarnaast heb je alleen de juiste tools nodig die passen bij jouw work-out. Zoals de juiste gewichten en een fijne fitnessmat. En met een zachte antislip yogamat kun je op elk moment en op elke plek met gemak jouw dagelijkse yoga oefeningen doen!


Ontdek en bestel hier alle fitness en yoga artikelen


sport en fitness

Maak vaker thuis jouw favoriete sappen en smoothies

Misschien haal je geregeld een gezond sapje of smoothie buiten de deur? Maar met het juiste apparaat maak je deze gemakkelijk zelf thuis! Verser kan het niet. Maar ook is het veel minder werk dan je misschien denkt. 


huishoudelijke apparaten

Een sapcentrifuge is ideaal voor het maken van sapjes van verschillende soorten groente en fruit. Hiervoor hoef je de groente en fruit niet in kleine stukjes te snijden dus je bent niet veel tijd kwijt. 

Vooral groene sappen zijn heilzaam voor je gezondheid. Onze favoriete gezonde sap bevat verse spinazie, banaan, chlorella en rijstmelk. Maar experimenteer zelf en ontdek jouw eigen favoriete sapjes voor elke dag! 

Zo kun je net als buiten de deur, ook gewoon thuis genieten van gezonde sappen.


Ontdek en bestel hier alle blenders en keukenmachines

Creëer een ontspannen wellness moment in jouw badkamer

Door regelmatig een wellness moment voor jezelf te plannen, zorg je voor ontspanning en rust. Maar hiervoor hoef je niet perse naar een mooi wellness oord te gaan. Want ook thuis, in je eigen badkamer kun je een fijn wellness moment creëren. Hiervoor heb je enkel een paar fijne wellness producten nodig. Zoals een wellness set met nekkussen en slaapmasker. Ook heerlijk om te gebruiken in bad! 

Daarnaast is een heerlijke en natuurlijke olie onmisbaar. Zoals 100% pure arganolie voor optimale verzorging en voeding voor huid en haar. En wist je dat droog borstelen heel goed is voor je gehele gezondheid? Lees er alles over in dit artikel.


wellness


Ontdek en bestel hier duurzame wellness producten

Bestel meer = 5% tot 10% meer korting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven