Deze webwinkel is gesloten

, ,

San Ignacio Koekenpan – Ø20cm – Eco Friendly – grijs

11.95

Deze 6-laagse koekenpan is dankzij zijn gerecyclede materiaal en coating op waterbasis niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou. De pan is onderdeel van de Roots-collectie, waarbij er speciale aandacht is voor duurzaamheid. 1 pan van Ø 20 cm wordt vervaardigd uit maar liefst 21 gerecyclede blikjes. 

 • afmetingen pan: Ø 20 cm, hoogte: 4,2 cm
 • “ECOSystem” handvat
 • de basis van de pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium
 • RVS bodem
 • gezonde anti-aanbaklaag op waterbasis
 • vervaardigd uit gesmeed aluminium voor een optimale warmtegeleiding
 • geschikt voor: gas, inductie, elektrisch, keramisch, halogeen
 • gezond koken: PFOA-vrij, geen lood, geen cadmium 
 • serielijn: Root
 • typenummer:BGEU-4281
 • made in Italy

100% gerecycled aluminium

De winning en verwerking van metaalmineralen heeft een vervuilende impact op het milieu. De recycling van non-ferrometalen draagt bij aan het EU-beleid om de milieu-impact te verminderen. Aluminium is een voorbeeld van een non-ferrometaal, dit zijn metalen die geen ijzer bevatten of waarvan de legeringen ijzer niet als hoofdbestanddeel hebben.

De pannen van de Root-lijn zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Hiervoor worden producten zoals blikjes en aluminiumfolie gebruikt.

Het voordeel van het recyclen van aluminium is dat de basiskenmerken van het metaal onveranderd blijven en het gerecyclede aluminium dus niet verschilt van het oorspronkelijke verkregen aluminium. Ook draagt dit proces aanzienlijk bij aan de vermindering van de exploitatie van natuurlijke bronnen en worden energiekosten verlaagt.

6 duurzame lagen

De koekenpan bestaat uit 6 lagen. Een RVS bodem, een basis van 100% gerecycled aluminium en een duurzame water-based coating van 4 lagen. De coating op waterbasis, gecombineerd met nieuwe technieken verminderd productverspilling en afval. Dit verminderd de uitstoot van schadelijke gassen en stoffen en zorgt voor een vermindering vna de milieu-impact. De tussencoating is daarnaast versterkt met minerale deeltjes. Dit garandeert de langst mogelijke duurzaamheid, biedt de beste anti-aanbakeigenschappen en een hoge weerstand.

ECOSystem handvat

De pan bevat een nieuw ontwikkelde “ECOSystem” handgreep. Deze is ontwikkeld volgens de technische richtlijnen en procedures die zijn vastgelegd om het milieu te beschermen. Het handvat wordt geproduceerd met een minimum van 50% aan natuurlijke grondstoffen en geregenereerde materialen. De natuurlijke grondstoffen worden gehaald uit PEFC en FSC gecertificeerde, duurzame bronnen.

Duurzame verpakking

Zelfs de verpakking is gerecycled. De kartonnen verpakking bestaat uit 100% gerecycled karton gemaakt van FSC-gecertificeerde grondstoffen. Het FSC-label bevordert de ontwikkeling van duurzame en ecologische vormen van productie. Dit levert op lange termijn voordelen op voor bossen, dieren, planten en bevolkingen.

Daarnaast is de zak waarin de pan zit gemaakt van bioplastic, deze is 100% composteerbaar. 

Koop meer = 5% tot 10% meer korting!
1 2-4 5-9 10+
11.95 11.35 11.05 10.76

Verzendkosten €4,95 - GRATIS verzending vanaf €45,00

 • Levering 2-3 werkdagen
 • Bestel meer = meer korting!
 • Wij accepteren Kadobon Online: keuze cadeaubon, Baby-bon, Kerstbon, Nationale Dierenbon en Nationale Trouwbon

Beschrijving

Fabrikant: San Ignacio

Extra informatie

Gewicht 1.00 kg
Merken

Winkelwagen
San Ignacio Koekenpan - Ø20cm - Eco Friendly - grijsSan Ignacio Koekenpan – Ø20cm – Eco Friendly – grijs
11.95
Koop meer = 5% tot 10% meer korting!
1 2-4 5-9 10+
11.95 11.35 11.05 10.76
Scroll naar boven