Deze webwinkel is gesloten

thuiswerktips

Thuiswerken tips: 3 tips voor een comfortabel thuis

Thuiswerken tips: 3 tips voor een comfortabel thuis!

Nu we veelal thuiswerken, is het extra belangrijk om het thuis comfortabel te maken. Zodat thuis een goede plek is om te kunnen werken, te sporten en te ontspannen. Zo zorg je voor structuur in de dag en kun je stress voorkomen. Wij geven 3 thuiswerken tips voor comfortabel thuiswerken.

Comfortabel thuiswerken

Thuiswerken doen we nu meer dan anders. Hoewel thuiswerken voor de een makkelijker zal gaan dan bij de ander, is het wel mogelijk om dit zo comfortabel mogelijk te kunnen doen. Comfortabel thuiswerken is belangrijk om te voorkomen dat je stress of onrust gaat ervaren.

Maar hoe kun je comfortabel thuiswerken? Als je al een geschikte ruimte in huis hebt om te kunnen thuiswerken, let er dan eens op waar er nog verbetering nodig is. Is dat gerelateerd aan je pc of je telefoon? Of mis je tijd, ruimte of tools voor wat beweging of sport tussendoor? Of misschien wil je gezonder koken zonder dat het teveel tijd kost van jouw werkdag?

Maak het thuis comfortabel

Om het thuis comfortabel te maken voor thuiswerken is het ten eerste van belang om een opgeruimd huis te hebben. Misschien niet verrassend maar een rommelig huis geeft ook chaos en onrust in jouw hoofd. Dus vermijd overbodig rommel in zicht om helder te werk te kunnen gaan.

Daarnaast heb je alleen de juiste tools nodig voor thuiswerken. Want daarmee creëer je moeiteloos een fijne werkplek. Maar ook krijgt thuis tegelijkertijd een plek om te kunnen sporten en te ontspannen. Maar ook om gezond te koken. Tenslotte gaat een gezonde levensstijl boven alles. Lees in dit artikel hoe je kunt starten met comfortabel thuiswerken!

Elektronica online: voor je telefoon, tablet en pc

Als je thuis voornamelijk met de pc of tablet werkt, is het belangrijk om jouw werkplek zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je niet alleen prettig werken maar ook snel. Bijvoorbeeld met een tablethouder of tabletstandaard voor zowel thuis als onderweg.

Daarnaast kies je uit verschillende handige pc accessoires die het thuiswerken comfortabel maken voor jou. Zoals een draadloos toetsenbord of een koptelefoon om ongestoord te kunnen doorwerken. Maar ook kan een USB-hub of powerbank voor je telefoon heel handig zijn. Kortom, kies de elektronica accessoires die het beste bij jou passen voor comfortabel thuiswerken!


Ontdek en bestel hier alle elektronica online


Flexibele tabletstandaard zwart 1

Thuis sporten met fitness en yoga artikelen

Thuis sporten is ook heel goed mogelijk. Zelfs gedurende jouw werkdag. Al is het maar een kwartiertje tussendoor. Zo zorg je toch voor beweging en zal het je direct nieuwe energie geven om weer verder te gaan. Maar begin wel met de juiste voorbereiding. Heb je al een fijne plek in huis voor rustig thuis te kunnen sporten? Bepaal vervolgens welke soort oefeningen je thuis kunt en wilt gaan doen. Zoals krachttraining of toch liever yoga. 

 


thuis sporten
Kies de juiste gewichten die bij jou passen

Kies de gewichten of halters die het beste passen bij jouw niveau. En ben je al een geoefende sporter dan kies je misschien ook voor een buikspiertrainer of optrekstang in huis. 

Daarnaast is een goede antislip yogamat natuurlijk onmisbaar als je dagelijks aan yoga doet. Zo zul je merken dat thuis sporten ook zal bijdragen aan comfortabel thuiswerken. Bovendien blijf je gemotiveerd!


Ontdek en bestel hier alle fitness en yoga artikelen voor thuis

Thuis koken is gezond koken met slimme keukentools


Adler AD 4124 - Sapcentrifuge met LCD-display
Sapcentrifuge met LCD display: fruit in kleine stukjes snijden is niet nodig

Nu we meer thuis koken wil je ook graag gezond koken. Maar zonder daar teveel tijd voor te hoeven inleveren. Hiervoor investeer je liever in de juiste en slimme keukentools. Zo kun je gemakkelijk en snel toch gezond koken tijdens jouw werkdag thuis. 

Bijvoorbeeld met een fijne blender of sapcentrifuge voor het maken van gezonde sappen. Dit geeft je voldoende nieuwe energie tijdens het thuiswerken. Maar ook kan een rijstkoker of een stoomapparaat het jou gemakkelijker maken om thuis gezond en snel te kunnen koken. Tenslotte is gezond eten ook een belangrijk onderdeel van comfortabel thuiswerken. 

Daarnaast kun je kiezen voor duurzaam keukengerei en meer voor duurzaam wonen en koken.


Ontdek en bestel hier alle slimme keukentools

Bestel meer = 5% tot 10% meer korting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven