Deze webwinkel is gesloten

vogelhuisje

Vogelhuisje kopen of insectenhotel? 4x mooi natuurlijk

Vogelhuisje kopen of insectenhotel? 4x mooi natuurlijk

Wil je ook graag vogels aantrekken in jouw tuin? Dan is een vogelhuisje kopen een goed idee! Met een mooi houten voederhuisje en lekker vogelvoer zullen ze zeker jouw tuin vaker opzoeken. Geef ook nuttige insecten een fijne verblijfsplek met een mooi insectenhotel gemaakt van natuurlijke materialen.

Vogelhuisje met mooi rieten dak

Dit vogelvoederhuisje is volledig gemaakt van hout en heeft een mooi rieten dakje. Hier zullen vogels zich zeker thuisvoelen. Heel handig en leuk is dat de schoorsteen kan worden geopend om er bijvoorbeeld vogelzaad in te doen. De onderzijde is deels open waardoor vogels prettig kunnen genieten van hun voedsel. Met het bijgeleverde koord is het vogelhuisje gemakkelijk op te hangen.

Ontdek hier biologisch vogelvoeder met biologische noten en zaden. Vrij van toevoegingen, kleur- en smaakstoffen en rijk aan gezonde vetten. 

Vogelhuisje ophangen met koord

Ook dit is een mooi houten voederhuisje voor het aantrekken van verschillende vogels. Zo geef je ze heerlijk voedsel en geniet jij van het kijken naar de vogels. Dit vogelhuisje is voorzien van doorzichtig plexiglas welke gedeeltelijk is afgesloten. Het heeft een open gedeelte om het vogelvoer toe te voegen en het plexiglas is verwijderbaar. Ook dit vogelhuisje ophangen gaat gemakkelijk met het bijgeleverde koord. 

Wist je dat we de huismus steeds minder zien en dat deze op de rode lijst staat van de Vogelbescherming?

 

Insectenhotel gemaakt van natuurlijke materialen


insectenhotel

Wist je dat insecten onmisbaar zijn voor de natuur maar ook voor ons? Maar het wordt voor inscecten steeds moeilijker om een geschikte leefruimte te vinden door groeiende verstedelijking. Met het plaatsen van een insectenhotel kun je verschillende insecten hierbij helpen.

In de herfst en winter biedt een insectenhotel een fijne overwinterplek. En in de lente en zomer is een insectenhotel een veilige plek voor insecten om hun nestjes te bouwen. Insecten zijn nuttige beestjes want ze helpen o.a. op een natuurlijke manier ongedierte te bestrijden. Zo eten lieveheersbeestjes bladluizen op. En bijen voorzien bloemen en planten van stuifmeel zodat deze goed kunnen groeien. 

Met een insectenhotel geef je verschillende insecten een fijne plek. Zoals bijen, lieveheersbeestjes, vlinders en andere insecten. Het liefst verblijven ze op een zo natuurlijk mogelijke plek. Zoals in een insectenhotel gemaakt van natuurlijke materialen. Dit insectenhotel is gemaakt van hout en is gevuld met verschillende natuurlijke materialen. Hier zullen verschillende insecten zich zeker thuisvoelen. 

Dit mooie insectenhotel kun je middels het handige ophangoog aan de achterzijde gemakkelijk ophangen in je tuin, terras of balkon. Bij voorkeur op een zonnige plek waar het bescherming biedt tegen wind en regen. Maar ook in de buurt van bloemen, planten, struiken of bomen. Het insectenhotel is verkrijgbaar in twee maten. Namelijk in 48 cm hoog en in  een groot formaat van 57 cm hoog. Met een vogelhuisje kopen of een insectenhotel in je tuin help je de natuur een handje!

Tip: laat het insectenhotel het hele jaar hangen om te voorkomen dat je insecten mogelijk uit hun nestjes verjaagd.


Vogelhuisje kopen of insectenhotel?

Bestel meer = 5% tot 10% meer korting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven