Zwembadjes voor jong en oud!

Heerlijk afkoelen doe je in je eigen zwembad in de tuin! Kies voor een leuk kinderbad in de vorm van een walvis of een flamingo. Of misschien kies je zelfs voor een ruim zwembad voor de hele familie! Welke is jouw favoriet?

Opblaaszwembad of kinderzwembad

Zwembadjes zijn leuk voor zowel kinderen als voor volwassenen. De leukste kinderzwembaden hebben zelfs een sproeier of een waterglijbaan. Een opblaasbaar zwembad is altijd voorzien van veiligheidsventielen zodat ook de kleinsten zorgeloos kunnen spelen.

Met een familie zwembad kun je zelfs met het hele gezin afkoelen in je eigen zwembad! Voor nog meer speelplezier is er ook waterspeelgoed, zoals luchtbedden of zwembanden. Daarnaast kies je voor zwembadtegels voor een goede en veilige ondergrond van ieder zwembad. Kortom, voor iedereen het leukste zwembad!

Een zwembad in de tuin

Kleine en grotere kinderen zullen zich ook op warme zomerdagen goed kunnen vermaken met een leuk zwembadje. Een zwembadje peuter heeft altijd een zachte wand waardoor ze veilig zijn voor alle kinderen. 

Kies voor een opzetzwembad van betrouwebare merken, zoals een Intex zwembad en een Bestway zwembad. Wil je het nog leuker maken voor kinderen? Wat denk je van een kinderzwembad in de vorm van een walvis en met een echte sproeier? Of een zwembadje met waterglijbaan? Zo genieten kids ook gewoon thuis!

Bestway Zwembad 3 rings 183x33cm 1
zwembadjes

Kindveilige opblaaszwembaden

Alle opblaaszwembaden zijn gemaakt met de grootste zorg, zoals het Intex zwembad. Gemaakt van zeer sterk 3-laags zwembadfolie van PVC. Zo zul je de hele zomer plezier hebben van het zwembad met pomp. 

Bovendien zijn alle opblaaszwembaden bestand tegen de zon en zout water. Ook is elk zwembad eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast is er een mooi assortiment van opblaaszwembaden van het bekende merk Bestway. En in de leukste uitvoeringen! Dus je hoeft geen zwembad action te kopen!

Waterspeelgoed voor nog meer speelplezier

Je beleeft nog meer plezier van zwembadjes in de tuin met het leukste waterspeelgoed! Bijvoorbeeld met zomerse luchtbedden in de vorm van een zeeschelp of een palmblad. 

Daarnaast kies je uit tropische opblaasfiguren, zoals een unicorn, papegaai of flamingo. En als jouw tuin dat toelaat, kun je er zelfs een waterglijbaan plaatsen!

Waterglijbanen
Zwembadtegels - 40x40cm - 6 stuks
Zwembadtegels in grasprint

Voor een goede en veilige ondergrond van het zwembad, zijn zwembadtegels onmisbaar. Zo bieden ze ook bescherming voor elk zwembad. 

Daarnaast kunnen zwembadtegels ook gebruikt worden als speelondergrond in de tuin. Bijvoorbeeld voor onder de schommel. De zwembadtegels hebben een mooie natuurlijke grasprint. Zo welstaat het in iedere tuin. 

Bestel meer = 5% tot 10% meer korting
Winkelwagen
Scroll naar top