Deze webwinkel is gesloten

zwembadjes

Zwembadjes voor jong en oud!

Zwembadjes voor jong en oud!

Heerlijk afkoelen doe je in je eigen zwembad in de tuin! Kies voor een leuk kinderbad in de vorm van een walvis of een flamingo. Of misschien kies je zelfs voor een ruim zwembad voor de hele familie! Welke is jouw favoriet?

Zwembadjes voor iedereen

Zwembadjes zijn leuk voor zowel kinderen als voor volwassenen. De leukste kinderzwembaden hebben zelfs een sproeier of een waterglijbaan. Alle opblaaszwembaden zijn voorzien van veiligheidsventielen zodat ook de kleinsten zorgeloos kunnen spelen. Met een familie zwembad kun je zelfs met het hele gezin afkoelen in je eigen zwembad! Voor nog meer speelplezier is er ook waterspeelgoed, zoals luchtbedden of zwembanden. Daarnaast kies je voor zwembadtegels voor een goede en veilige ondergrond van ieder zwembad. Kortom, voor iedereen het leukste zwembad!


Bekijk al onze zwembaden

Kinderzwembaden voor alle kids

Kleine en grotere kinderen zullen zich ook op warme zomerdagen goed kunnen vermaken met een leuk zwembadje. Onze kinderzwembaden hebben altijd een zachte wand waardoor ze veilig zijn voor alle kinderen. 

Kies uit betrouwebare merken, zoals Intex en Bestway. Wil je het nog leuker maken voor kinderen? Wat denk je van een kinderzwembad in de vorm van een walvis en met een echte sproeier? Of een zwembadje met waterglijbaan? Zo genieten kids ook gewoon thuis!


Bekijk onze kinderzwembaden


Bestway Zwembad 3 rings 183x33cm 1


zwembadjes

Kindveilige opblaaszwembaden

Alle opblaaszwembaden zijn gemaakt met de grootste zorg, zoals het Intex zwembad. Gemaakt van zeer sterk 3-laags zwembadfolie van PVC. Zo zul je de hele zomer plezier hebben van het opblaaszwembad. 

Bovendien zijn alle opblaaszwembaden bestand tegen de zon en zout water. Ook is elk zwembad eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast is er een mooi assortiment van opblaaszwembaden van het bekende merk Bestway. En in de leukste uitvoeringen!

TIP: laat veiligheid voor kinderen altijd voorop staan met deze tips


Bekijk onze opblaaszwembaden

Waterspeelgoed voor nog meer speelplezier

Je beleeft nog meer plezier van zwembadjes in de tuin met het leukste waterspeelgoed! Bijvoorbeeld met zomerse luchtbedden in de vorm van een zeeschelp of een palmblad. 

Daarnaast kies je uit tropische opblaasfiguren, zoals een unicorn, papegaai of flamingo. En als jouw tuin dat toelaat, kun je er zelfs een waterglijbaan plaatsen!


Bekijk ons waterspeelgoed


Waterglijbanen


Zwembadtegels - 40x40cm - 6 stuks

Zwembadtegels in grasprint

Voor een goede en veilige ondergrond van het zwembad, zijn zwembadtegels onmisbaar. Zo bieden ze ook bescherming voor elk zwembad. 

Daarnaast kunnen zwembadtegels ook gebruikt worden als speelondergrond in de tuin. Bijvoorbeeld voor onder de schommel. De zwembadtegels hebben een mooie natuurlijke grasprint. Zo welstaat het in iedere tuin. 


Bekijk onze zwembadtegels

Bestel meer = 5% tot 10% meer korting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven